Liquid Elements – Feeling Better Now

Et av biprosjektene jeg jobbet med parallellt med bandet slickerball var en liten “pop-greie” vi kalte Liquid Elements. Dette prosjektet bestod av Tor Sindre Tjomlid og jeg som spilte inn noen litt mer “kommerse” poplåter sammen.

Den kanskje beste av disse er “Feeling Better Now” som jeg har skrevet tekst og melodi til. Denne ble spilt inn i en gammel loftstue i et eldgammelt verneverdig hus jeg bodde i mens jeg tok siviltjeneste. Her laget jeg grunnkompet på PCen, og så kom Tor Sindre og spilte inn bass, hvorpå jeg satt oppe resten av natta og spilte inn piano/synth samt la på vokal og koring.

Denne sangen havnet også på NRK Sørlandstoppen i noen uker, og du kan høre den ved å klikke på PLAY-knappen nedenfor:

Les teksten her.

Vokal/piano/synth/trommeloops: Gunnar R Tjomlid
Bass: Tor Sindre Tjomlid

(Visited 1 times, 1 visits today)