Liquid Elements – Feeling Better Now

En sang jeg komponerte og spilte inn tilbake i 1998, tror jeg det var. Artistnavnet var «Liquid Elements», et av flere band/prosjekter jeg holdt på meg i gamle dager. Spilt inn på en primitiv PC på «gutterommet» den gang jeg hadde siviltjeneste.

Vokal/koring/keyboards etc: Gunnar R Tjomlid
Bass: Tor Sindre Tjomlid
Tekst/musikk: Gunnar R Tjomlid
Arrangert og produsert av Gunnar R Tjomlid

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!

Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •