DRAFT – Out Of Reach

Enda en DRAFT-låt. Denne balladen skrev vi, så vidt jeg husker, i skuespillergarderoben bak teaterscenen i Sirdal kulturhus, tilbake i 2000. Tor Sindre spilte gitartemaet som han hadde funnet på, og så bygget vi opp sangen ut fra dette. Jeg skrev deretter en tekst relativt kjapt, og så gikk vi ut på scenen i vårt provisoriske “lydstudio” og spilte inn sangen.

Tor Sindre spiller gitar mens jeg spiller bass og synger alle stemmer. En vakker sang synes jeg…

Les teksten her.

Vokal/kor/bass: Gunnar R Tjomlid
Gitarer: Tor Sindre Tjomlid


Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •