Mer om Randi vs Stereophile

James Randi skriver om korrespondansen mellom Michael Fremer og ham selv i forbindelse med million-dollar utfordringen Fremer ser ut til å ha akseptert. Fremers svar på Randis utfordring er imponerende arrogant, og jeg synes nesten litt synd på Fremer som tydeligvis ikke helt vet hvilken pro han kødder med. Randi gir også noen eksempler på innlegg fra et audio-forum, både for og mot ham, og som jeg skrev i min forrige artikkel om saken så er diskusjonen identisk med tilsvarende diskusjoner mellom skeptikere og tilhengere av f.eks. alternativ medisin.

Veldig morsom lesning – anbefales!

…og her følger enda litt til om saken i Randis siste nyhetsbrev.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!