Mads Larsen om dyresex

180Px-Mads Larsen
Det gleder meg å se at forfatteren Mads Larsen ser ut til å dele mine meninger omkring den nye loven mot dyresex. Larsen skriver bl.a.:

For det første skal vi ikke forby alt vi ikke liker.

Det fins allerede forbud mot dyremishandling, så dyr som blir skadelidende hvis nabogutten tar ut frustrasjonen sin i fjøset ei sein natt, er allerede beskyttet av lovverket. Jeg ser heller ikke det store skadepotensialet for eksempel i at en menneskepenis føres inn i det samme hullet som veterinæren hadde hele arma tidligere på dagen.

Dette er skremmende likt det jeg selv skrev for noen dager siden. Leser han bloggen min? Neppe, men godt at folk med mer tyngde en meg også deler mine tanker omkring temaet.

Les hele hans innlegg i Dagbladet her.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!