a-ha – Rolling Thunder live

Video fra en av konsertene a-ha gjorde i Sør-Amerika tidlig på nittitallet. Dette var året a-ha satte verdensrekord for å ha flest betalende tilskuere på en konsert, ca 190.000 tror jeg det var. Husker jeg hadde denne konsert-videoen på VHS og jeg så den uttallige ganger. Den er produsert av Lauren Savoy så vidt jeg husker, og har mange flotte live-opptak iblandet små anekdoter og klipp fra turnelivet.

Rolling Thunder er en av mine desidert favorittlåter av a-ha. Fra albumet East of the Sun West of the Moon som jeg regner for å være a-has beste, kanskje med unntak av legendariske Scoundrel Days.

Dette gir meg gåsehud å se igjen. En fantastisk sang i en fantastisk live-versjon. De gamle heltene Per Hillestad på slagverk og Jørun Bøgeberg på bass, om jeg ikke tar helt feil. Ekstra trist er det å se Sigurd Køhn på saxofon. Køhn omkom i 2004-tsunamien.

Nyt denne fantastiske låten fra et fantastisk band:

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!