20 Reasons to abandon Christianity

Last updated on 6. mai 2008

Åh, det er så tilfredsstillende når man finner en tekst som oppsummerer ens egne tanker og følelser ned til siste punktum. Teksten «20 Reasons to abandon Christianity» tar for seg de fleste av de hovedpoeng mot kristendom jeg selv har brukt i debatter opp gjennom tidene.

Denne teksten må du lese. Lag gjerne et bokmerke på websiden slik at du har den lett tilgjengelig for å friske opp dine argumenter mot kristendommen når det trengs.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!