I blush

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg har vært litt laber med bloggingen de siste ukene. Jeg kan ikke sette fingern på hva som er problemet, men jeg har generelt vært litt tiltaksløs, så det har ikke blitt så mange skriverier fra min side. Men jeg regner med å komme sterkere tilbake når jeg får gløden igjen.

Dermed var det ekstra hyggelig å lese denne bloggposten i dag. Bloggeren sandrabanan skriver bl.a:

Den aller, aller første bloggen jeg kom over var unfiltered perception. Jeg er som oftest enig i det meste han sier. Han har åpnet øynene mine for temaer jeg ikke har tenkt over før. Jeg har vunnet hundrevis av diskusjoner ved å bruke argumenter jeg har lest i bloggen hans. Jeg fikk en sekser i norsk muntlig takket være bloggpostene hans. Jeg har lest alle postene han har skrevet det siste året og føler meg smartere. Etter at jeg oppdaget bloggen hans har min tørst etter kunnskap blitt mye større. I dag linket han til en film av Cody Weber på youtube. Dette er bare et eksempel på nye interessante mennesker jeg har oppdaget gjennom bloggen unfiltered perception.

Poenget med denne posten er litt å vise til en blogg som skriver ned mine meninger bedre enn jeg noen gang kunne gjort, litt for å takke ham og litt for å linke til Cody Weber sin film Pedophilia and sexuality.

Takk for de fine ordene, Sandra. Det satte jeg veldig pris på!

Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •