unfiltered perception – Nå også på Facebook!

Etter å ha mottatt uttallige forespørsler* fra folk som lurte på om det gikk an å «Like» bloggen min på Facebook, har jeg opprettet en egen Facebook-side for bloggen slik seg hør og bør i disse tider.

Hvis du er på Facebook** og ønsker å alltid få siste nytt om og fra denne bloggen, kan du gå inn og Like siden min. Du finner den her:

Facebook-side for unfiltered perception

Skjermbilde 2010-12-09 kl. 19.39.41.png

Velkommen!


* Det var vel egentlig bare én person som spurte…

** Selvsagt er du det.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!