Ferdig snakka – NRK Ytring TV

Screenshot 2013 11 08 00 13 15

I kveld deltok jeg i en liten debatt på NRK Ytring TV som ble sendt live på nett og som du nå kan se opptak av her.

Spørsmålet var om det finnes temaer i norsk offentlighet som vi burde legge døde og ikke lenger gi spalteplass eller bruke tid på å debattere offentlig. Temaer som er «ferdig snakka»?

I første halvdel av sendingen ble «klimaskeptikere» diskutert, mens i andre halvdel, som jeg deltok i, gikk det i litt mer varierte temaer.

Programleder var Sigrid Sollund, og de tre andre i panelet, Marthe Michelet (debattansvarlig i Dagbladet), Therese Sollien (journalist i Dag og Tid) og Emil André Erstad (leder for KrFu), diskuterte for det meste politikk. Jeg var der for å dra inn litt andre vinklinger mot slutten, og da ble det selvsagt litt prat om vitenskap og alternativ behandling.

Jeg håper og tror det jeg sa var fornuftig, men debatten ble nok litt for sprikende, i følge seere jeg har snakket med. Litt for ulike temaer uten noen reell debatt.

Hva synes du?

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!