Vil la leger hente organer

Takk for at du deler denne bloggposten!

Fra VG:

Storbritannias statsminister vil snu opp ned på dagens lovverk for å skaffe flere organdonorer. Det skaper debatt.

[…]

Brown mener derfor systemet bør snues slik at det ikke lenger er de som vil donere som må registrere seg på forhånd, men de som ikke vil dette. På denne måten håper han å redde flere menneskeliv.

Fornuftig. Dette burde også Norge gjøre.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!