Sjokoladekake på 5 minutter

Chocolate Cake 11Denne lille kjekke oppskriften var så morsom at jeg måtte dele den med flere. Her ser du hvordan du kan lage sjokoladekake på 5 minutter ved hjelp av noen få ingredienser, en kopp, spiseskje og en mikrobølgeovn.

Yummy!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!