Vern om våre vestlige verdier – kast Demokratene ut av landet!

Jan Simonsen blogger i dag om Demokratenes leder, Vidar Kleppe, som er overrasket over en «stor» støtte til innvandring i Norge.

En meningsmåling utført av Human Rights Service viser nemlig at mens 50 prosent av alle nordmenn vil at den ikke-vestlige innvandringen skal begrenses, så synes 27 prosent at den skal være som i dag. Jeg er vel noe overrasket over at ikke støtten til innvandring var noe høyere, men Kleppe er overrasket av det motsatte:

Han tror ikke helt de har tatt til seg det faktum at resultatet av en videreføring av dagens innvandringspolitikk, kombinert med den høye fødselshyppigheten blant innvandrerne, vil føre til et muslimsk flertall i Norge mot slutten av dette hundreåret.

Kleppe fortsetter med følgende tirade:

Samtidig som den muslimske befolkningsandelen både i Norge og resten av Europa vil øke, vil det føre til gradvise endringer i vårt samfunn, ettersom mange muslimer har helt andre holdninger enn den opprinnelige befolkningen. Samfunnet vil endres i en mer brutal retning. Politikerne vil bli påvirket av de store stemmegruppene som muslimene etter hvert vil utgjøre, og mange av våre vestlige verdier vil komme under press

Ja, la oss se litt på disse vestlige vediene og hvilke holdninger Demokratene selv har til dem. En av de sakene vi kritiserer muslimer for er deres holdning til likestilling. Men hvor står Demokratene i denne saken? Her er et knippe uttalelser fra Demokratenes bystyrerepresentant Tore E. Olsen i Kristiansand bystyre (mai 2005):

Jeg tror vi hadde redusert kvinnevolden hvis kvinner ikke var så kjappe med å legge beina i kors når mannen kommer hjem fra jobb. Det tror jeg ville redusert prostitusjonen også.

De andre snakker om vold i hjemmet. Jeg forteller noe om løsningen. Menn slår ikke fordi de har lyst. Det er en grunn til at de slår.

I min generasjon sto maten ferdig på bordet da vi kom hjem. Nå er det stress. Ektefeller kommer stresset hjem, og kvinner har ikke tid eller lyst. Det ene ordet tar det andre. Så skjer ting.

La meg si det slik, både om hjemmevold og prostitusjon: Får du mat hjemme, blir du fornøyd. Da trenger du heller ikke gå så ofte til andre for å få mat. Noen må tørre å snakke løsninger. Dette er løsningen på en del av kvinnevolden.

Likestilling mellom kjønnene er en av de viktige vestlige verdier. Men her er visst Demokratene mer på linje med deres egen stereotyp av en muslim enn hva de selv synes å være klar over.

Det samme gjelder visst likestilling mellom ulike seksuelle legninger. La oss se hva Bjørn Skagen, styremedlem i Demokratene i Vestfold, hadde å si om arrangementet Europride på lokalpartiets nettside:

Men, man kan ikke uten videre godkjenne en slik påtrengende demonstrasjon av avvikende seksuell livsførsel. Avvikende fordi heteroseksuelt tross alt er det naturlige, og som får slekt til å følge slekters gang. Hvis alle var homoseksuelle ville menneskehetens dager være svært så talte. Vær så mye homo du vil, men ikke plag andre til å hylle ditt avvik. Og da denne godkjente politisk korrekte paraden avikles midt på dagen i Oslos hovedstad, ja så har man dessverre glemt at familier med barn også burde kunne gå fritt i Oslos gater, uten at barn skal behøve å presses til å se en livsførsel som tross alt ikke hører det daglige til i den prakt det her fremføres.

Muslimenes inntog i Europa er en trussel mot demokratiet, hører vi ofte innvandringsfiendtlige partier utbasunere. Og demokrati er viktig for Demokratene, skulle man tro. Men demokratiske prinsipper som rettssikkerhet, talefrihet, pressefrihet og religionsfrihet skal visst bare gjelde for gode, hvite, kristne nordmenn:

Muslimer som lever iblant oss må stilles til ansvar! De må enten forlate islam eller bli tvunget til å forlate ikke-muslimske land. Islam ER terrorisme. Islam MÅ bli forbudt!

– Fylkesleder i Nordland, Amund Garfors på fylkeslagets nettsider 10.07.05

Vi må ikke tolerere denne ideologien av hat, forkledd som religion. Den må ødelegges på samme måte som Hitlers nazisme ble ødelagt, og dens tilhengere skal sparkes ut fra vestlige land.

– Fylkesleder i Nordland, Amund Garfors på fylkeslagets nettsider 10.07.05

Vi kan ikke vinne over islamsk terrorisme så lenge vi ikke gjør ende på dets ideologi. Islam må rives ned, eller så vil flere liv gå tapt, flere kroppsdeler vil fly gjennom lufta, og mer uskyldig blod vil strømme i gatene.

– Fylkesleder i Nordland, Amund Garfors på fylkeslagets nettsider 10.07.05

Stem for Norge og nordmenn, ikke utvanning av et etnisk sikkert Norge. Eksemplene er mange, vi trenger ikke flere eksempler eller snyltere.

– Bystyrerepresentant Kenneth Rasmussen i Bergensavisen

Muslimfri sone!

– Demokratenes lokallag i Hurum på sin nettside

Får å si det rett ut, vi frykter en muslimsk dominans. Reel frykt er vel ikke synonymt med rasisme? Vi har over lengre tid prøvet å diskutere slike problemer i lokale aviser, og i politiske organer (kommunestyret) Det lar seg ikke gjøre. Da skrikes det rasisme. Innlegg blir fjernet eller sensurert. Slike saker er derfor tvunget i på lukkete passordbelagte sider hos fks. demokratene i Hurum.

– Demokratenes lokallag i Hurum forklarer hvorfor de ikke vil ha muslimer på besøk på sine nettsider

Vi er et demokratisk parti. Mener de i Hurum at de vil ha en muslimfri sone, støtter jeg det. Vi er ekte demokrater.

– Partileder Vidar Kleppe til Drammens Tidende 30.06.05 etter at lokallaget i Hurum erklærte sine nettsider som «muslimfri sone» 08.08.03

Jupp, så lenge flertallet ønsker det, så kan mindretallet få sine menneskerettigheter innskrenket. Det er ekte demokrati det. La oss for alle del ikke risikere at det kommer mørkemenn fra sydligere strøk og raserer slike flotte prinsipper.

Vidar Kleppe frykter at samfunnet vil endres i en mer brutal retning om det kommer flere ikke-vestlige innvandrer til landet. Det høres skremmende ut hvis han mener at disse innvandrerne er enda mer brutale enn Demokratene selv:

Det er ingen andre måter å håndtere slike terrorister på enn å drepe dem. Disse menneskene har drept tusenvis av uskyldige israelere. Derfor har jeg skrevet et gratulasjonsbrev til Sharon hvor jeg gir uttrykk for tilfredshet ved den linjen han kjører overfor terroristene.

– Stortingsrepresentant Jan Simonsen i Aftenposten 27.06.05

Respekt for rettssikkerhet og privatliv står merkelig nok heller ikke så høyt i kurs hos det dette frihetselskende partiet:

Dette er et tragisk eksempel på at forhold knyttet til innvandring er ute av kontroll. Nå er vi nødt til å begynne å overvåke asylsøkerne elektronisk. Vi trenger å vite hvor de er til enhver tid.

– Partileder Vidar Kleppe i Bergensavisen 06.08.04

Nå er det på tide å lytte til oss. FrP har sviktet totalt på dette området, og nå er det kun DEMOKRATENE som står alene om å ha en troverdig og tøff innvandrings og kriminalpolitikk! «Tikkende bomber» skal vi ikke ha i dette landet. Enten skal de ut, eller så skal de bures inne. Her er det ingen plass for kompromiss! Det er på tide landet får politikere som vil rydde opp i galskapen.

– Fylkesleder i Nordland, Amund Garfors 20.05.05

Det burde være hevet over enhver tvil at alt Demokratene frykter med de skumle innvandrerne, er allerede massivt representert hos dem selv i en grad som får de fleste nordmenn til å grøsse av gru.

Jeg sier – skal vi føle oss trygge er eneste løsning å kaste alle Demokrater ut av landet. Vi kan ikke risikere at disse gærningene får ta fra oss både religionsfrihet, rettsikkerhet, likestilling, frihet og basale menneskerettigheter!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!