Tihihi :-) Jeg fant igjen cover-CDen fra det norske databladet TEKNO, utgave 1/1998, hvor min elektroniske musikk var featured. Bladet ble gitt ut i hele Skandinavia så vidt jeg husker, og jeg fikk fanmail helt fra Finland! Wheeeeeee!

TeknoCD.jpg

Noen av sangene på CDen var disse:

Elucidate

Pleasure in Motion

Song for P

(og min tidligere kjæreste/samboer Pernille har bursdag i dag – gratulerer!)

Song for P vant jeg for øvrig IBM sin «Leonardo daVinci»-pris i 1994 (?) for kreativ bruk av datamaskin med. Premien ble delt ut på Chateu Neuf av selveste Dag Kolsrud og bestod av valgfri programvare til en verdi av kr 10.000,-. Valgfri programvare for OS/2, that is… :-S

Hurry

Thoughts of…

(Dedikert til Nina.)

Got to Laugh!

Thin Ones

Finally

(Dedikert til Kathrine.)

Lost

Emptyheaded

Dæng!

Cables ‘R’ Cool

After

Growing Soya

Det var min produktive ungdomstid. Etter at denne cover-CDen kom ut laget jeg også en remix av temaet fra Orions Belte:

Ginny’s Belte

Og så har jeg en jazza remix av Seinfeld-temaet som jeg ikke helt husker om ble tatt med på CDen grunnet rettighetsgreier…

Theme from Seinfeld (Jazzy G Mix)

 • rzr

  Jeg husker denne CD’en så altfor godt. TEKNO cd’ene var en av kildene mine for samples da jeg begynte å tracke da jeg var rundt 14-15 år gammel! Herlig å se akkurat denne gule plata her, jeg husker jo Civix navnet godt derfra.

 • Haha. Suverent. Nå må jeg nesten hjem til foreldrene mine og grave i gamle PC-blad CDer – jeg er ganske sikker på at jeg har samtlige Tekno-CDer liggende i en eller annen eske. Det var jo ypperlig «streetcred» på den tiden å være med på den, da :D

 • Bjørn T

  Den plata har jeg et sted.. Bladet også forsåvidt… Er vel fortsatt på fornavn med han langhåra duden som var hardware-fremleggern også.. Noen som husker det? Bilde for bilde, hvordan skifte prosessor, hvordan skifte ram, hvordan ditt og datt.. good times.

 • Thea

  Hah! Den CDen har jeg ett eller annet sted i barndomshjemmet. :D

 • Haakon Nilsen

  Jøss, denne har jeg nok liggende i en forglemt kartong lengst inne i boden. Ante ikke at det var din musikk, så artig. Postal-demoen var også gøy :-)

 • Christer Solskogen

  øy! du skulle ikke tilfeldigvis ha en cd fra databladet Geek, også? Jeg er på jakt etter et lite flashspill som jeg mener å huske het «Barflies»

 • Tommel’n opp! Bra låter! Noen som har en av Tekno CDene med snake-spillet på (var en del av meny-app’en)…? Hadde en finger med i spillet (bokstavelig talt) — kunne vært kult å sett på hvilket makkverk det var vi kokte opp.

 • Nyeapost

  Mulig å få lasta ned sangen Hurry? Lett etter den, ja flere år. Endelig. der var den..herlige minner:)

 • Den kommentaren made my day :-P

  Du kan laste den ned her:

  http://slickerball.com/

 • Hvilke os/2-apps valgte du?

 • Det husker jeg ikke lenger… mener å huske det bl.a. var et tegneprogram, men aner ikke hva det het. Dette er jo nå 20 år siden.

 • Jan Trygve

  Jeg  husker da jeg bestemte meg for å legge om til OS/2. Det varte ikke så lenge. Men CDen; GIF Construction Set…. sikle, sikle. 

 • Nyeapost

  Ok, jeg gikk inn dit, og valgte sangen, men vet du hvordan jeg får den ned på laptopen?
  Den er så kooonge!!  Dududududu<3

 • Nyeapost

  Nevermind…doh! Hadde ikke briller på:P

 • Pingback: Saltklypa #4 – Alternaivmesse spesial | Saltklypa()

 • Oliver Hart

  Hurry er en timeless classic