Antivaksinepropagandisten og (selvsagt) homeopat Rolf Erik Hanssen har herjet Facebook som en rabies-syk villhund i lang tid, og hans utspill har vært presentert tidligere bl.a. i Skepsisbloggen og på Venstresida.net. Les gjerne de bloggpostene for å få flere screenshots og saftige sitater fra Hanssens glohete tastatur.

For en tid tilbake opprettet han også en falsk profil på Facebook under navnet Børre Bevre hvor han prøvde å sverte meg i håp om å på den måten ta fokus bort fra mine kritiske bloggposter om bl.a. homeopati. Han ble ikke mer glad i meg da jeg noen dager senere postet den relativt populære vaksinebloggposten, som i skrivende stund er lest nesten 17.000 ganger og delt snart 2900 ganger på Facebook.

Han slenger daglig dritt om alle som er det minste uenige med ham, og i blant også de som er enige med ham, og bare for å gi folk en liten smakebit av hans måte å debattere på vil jeg sitere en fersk liten Facebook-kommentar fra en åpen Facebook-side (Alle Liker Å Bli Lurt). Jeg gir ordet til homeopat og vaksinemotstander Rolf Erik Hanssen som føler for å irettesette en motdebattant ved navn Henning:

TjomlidRoffe

Man må være raskt ute med å ta screenshots av hans slibrige kommentarer da Hanssen sin Facebook-strategi er å skrive dritt, la det stå noen timer, og så slette igjen før alt for mange har fått tid til å rapportere ham inn til Facebook – eller hvis han oppdager at han får litt for mye motbør. Mannen har fått sin profil stengt gjentatte ganger, men dukker alltid opp igjen med ny profil etter kort tid, slik at han kan spre mer edder og galle. Skulle noen være i tvil om dette er representativt for hans stil, så kan jeg glede dere med at enkelte av hans faste motdebattanter sitter på hundrevis av screenshots fra Facebook hvor han bruker de samme karakteristikker, manipulerer meningsmotstandere inn i bilder av folk med naziuniformer og legger ut på Facebook, hevder folk er alkoholiserte og lider av all verdens rare sykdommer, sprer fiktive karakteristikker om deres sexliv, og så videre… Voksent.

Et annet eksempel fra samme diskusjonstråd:

Skjermbilde 2011 06 06 kl 11 22 10

Jeg diskuterer ikke med mannen og følger ikke med på sidene hvor han herjer, men han er visst glad i å spre masse rare påstander om meg likevel, stort sett bak min rygg. Det er så mye lettere enn å faktisk gå inn i kommentarfeltet her i bloggen og diskutere saklig, noe han har full anledning til å gjøre, men åpenbart ikke er i stand til. Fascinerende nok har ikke en eneste vaksinemotstander benyttet seg av kommentarfeltet til min vaksinebloggpost for å peke ut hvor de mener jeg tar feil. Mye enklere å heller peke på en bloggpost med ordet «pedofil» i tittelen og prøve å avlede folks oppmerksomhet på den måten…

Men dette er vel bare en random fyr som ingen trenger å ta på alvor, tenker du kanskje? Vel, NRK brukte ham som representant for vaksinemotstanderne høsten 2009 da svineinfluensadebatten raste som verst. Denne fyren, som altså oppfører seg som en svært forvirret 13-åring som nettopp har oppdaget kommentarfunksjonen på VG, får sitte i NRK-studio i beste sendetid og skremme det norske folk bort fra vaksiner. Trist, og man får håpe NRK normalt gjør bedre bakgrunnsresearch enn det…

Noe som for øvrig minne meg på den uslåelig morsomme teksten fra The Onion: Local Idiot To Post Comment On Internet. Et utdrag (men les for all del hele):

In a statement made to reporters earlier this afternoon, local idiot Brandon Mylenek, 26, announced that at approximately 2:30 a.m. tonight, he plans to post an idiotic comment beneath a video on an Internet website.

«Later this evening, I intend to watch the video in question, click the ‘reply’ link above the box reserved for user comments, and draft a response, being careful to put as little thought into it as possible, while making sure to use all capital letters and incorrect punctuation,» Mylenek said. «Although I do not yet know exactly what my comment will entail, I can say with a great degree of certainty that it will be incredibly stupid.»

Mylenek, who rarely in his life has been capable of formulating an idea or opinion worth the amount of oxygen required to express it, went on to guarantee that the text of his comment would be misspelled to the point of incomprehension, that it would defy the laws of both logic and grammar, and that it would allege that several elements of the video are homosexual in nature.

«The result will be an astonishing combination of ignorance, offensiveness, and sheer idiocy,» Mylenek said.

Rolf Erik Hanssen makker i NRK-debatten var for øvrig vaksinemotstander Ingunn Røiseland, som nylig har startet engleskole, som tror at H1N1-vaksinen inneholdt en «nanochip» som ble sprøytet inn i oss alle slik at myndighetene kan overvåke oss, og at det norske folk gjøres syke ved at myndighetene sprøyter giftige kjemikalier ut i atmosfæren i såkalte chemtrails.

(Se NRK-debatten med Hanssen og Røiseland her.)

Det er godt å se at vaksinemotstanderne har solide talsmenn.

Og ja, på tampen kan vi jo ta med en til av de hundrevis av Hanssen-oppgulpene, bare sånn for å gi denne bloggposten et aldri så lite utropstegn:

Skjermbilde 2011 06 06 kl 13 46

 • Beate Sz.

  Tommelen opp!;-) Sjekk innboksen din på FB.

 • Ikke den helt store forståelsen av juss der i gården ser jeg … o_O

 • Det er godt å se at man ikke er glemt :) Noen folk er det faktisk helt greit at man blir mislikt av.

  Jeg utfordret også en debattant som nok var Hanssen til å argumentere saklig for sitt syn under den bloggposten du lenker opp, men det ble merkelig stille. Rart det der.

 • Ida

  Jeg er ikke medlem på noen av disse sidene hvor Hanssen driver på , men har vært innom et par ganger og fått med meg noen av utbruddene hans. Jeg blir helt satt ut over at voksne mennesker kan holde på sånt. Og de beskylder motstanderne sine (HEF, skepsis, osv.) for mobbing. Og disse tre damene som driver å liker hver bidige innlegg han skriver(sylvia som du nevnte, norild og en unni) kan ikke sies å være noe bedre.
  Disse folka kunne vært foreldrene mine, og jeg hadde vært veldig flau om noen av de var det. Det minner om ungdomsskoleoppførsel. Jeg ser ikke hva godt de tror de kan få ut av slik oppførsel!?

 • @ Ida:

  Ja, det er fascinerende at de samme folkene som støtter Hanssen i alt han skriver og «Liker» alle hans motbydelige kommentarer og manipulerte nazibilder er i harnisk over at HEF mobber folk ved å påpeke at man skal være kritisk til en del selgere av bl.a. alternativ behandling.

  Det å be folk flest tenke kritisk er altså mobbing, men å kalle navngitte personer for «nazihore» er visstnok Like-bart. Merkverdig verdensbilde de har.

 • Hihi, må være fantastisk skummelt når en homeopat sier at du bør gå å ta en overdose av noe :D

  Syns beskrivelsen din «har herjet Facebook som en rabies-syk villhund i lang tid» var litt vel fargerik, men etter å ha sett på de morsomme skjermbildene var det jo faktisk ganske beskrivende :)

 • jojja

  øiseland, som nylig har startet engleskole, som tror at H1N1-vaksinen inneholdt en “nanochip” som ble sprøytet inn i oss alle slik at myndighetene kan overvåke oss,

  Likte spesielt denne setningen.. Så nå blir jeg faktisk overvåket.. Sååå kuult :)

 • 0 Rhesus+

  For en merkverdig, barnslig strategi denne Rolf Erik Hanssen har. Her driver han på med noe som kan anses som Facebook-varianten av leken «ringe-på-og-stikke-av» som jeg husker var populær mens jeg gikk på barneskolen. Der stopper forøvrig analogien – når barn blir tatt på fersk gjerning i denne leken blir de som regel flaue, og de tenker seg nøye om før de prøver seg på nytt igjen på det samme huset. Rolf Erik Hanssen og groupiene hans tar det ett skritt lengere, de ser ikke ut til å ha noen hemninger. Når Hanssen & co blir tatt på fersk gjerning blir de dritsure, stiller seg opp ved inngangsdøra og trykker kontinuerlig på ringeklokka i ren trass, og når huseieren åpner døra for å jage ungene vekk, skjeller de ham ut etter noter for å være så dum å ha en fungerende ringeklokke, før de sparker ham på skinnleggen og stikker av. Så stikker de gråtende hjem til mamma og sutrer om den dumme huseieren.

 • Quasi

  Haha, jeg kan ikke huske noen definisjon av «fritt vilt» fra strafferetten, i alle fall ikke noe man kan erklære, og deretter slippe å være strafferettslig ansvarlig for sine uttalelser..

  Men – nå stammer jo mine kunnskaper seg utelukkende fra utdannelse og studering, så da teller de nok ikke.. Det er jo mye bedre med regler/teorier/hypoteser/sannheter man finner på selv.

 • Vivi

  TAKK for denne Gunnar ! Er en av de som har vært utsatt for Rolf Erik Hanssen`s kommentarer og bildemaimuleringer i 2 år. Da han første gang dukket opp, med sin noe spesielle kommentarstil og bildemanipulering av meg, ble jeg faktisk redd. Jeg var ny på nettet. Og var uvitende om folks oppførsel. Det var noen få, som sammen med meg diskuterte vaksiner/homeopati. De støttet meg hele veien.

  Men det som faktisk slo meg, etterhvert , var at vaksinemotstandere «likte» både hans forferdelige kommenarer og bildene han laget av meg. Han laget og en profil med mitt navn. Mitt virkelige navn, med bilde av en flaske sprit og en pakke tobak. Andre navn var «Vivi Vival Snydenlund» «Vivi Vioxx» . Og alle disse bildene som assosierte meg med nazizmen.. Som han kommenterte er jeg som en nazist som ønsker å behandle barn, slik nazistene behandlet fanger med medisinske forsøk i konsentrasjonsleire. Fordi jeg sprer informasjon om HPV viruset og vaksinen Gardsil.

  Noen eksempler:

  Rolf Erik Hanssen
  Det er sjeldent jeg er for aktiv dødshjelp, men i hennes tilfelle så tar følelsene mine over. Jeg klarer ikke se lidelsene til den dama lengre, hun har vondt, hun sliter, kroppen verker, hun sikler, tisser på seg, har kronisk diarre, har hjemmehjelp, støttekontakt og har kun dagens høydepunkt hvor hun kan blåse ut sine enorme lidelser til sine fastleger som hun lever og ånder for. Kan noen ringe en dyrlege eller noe som kan avslutte denne lidelsen? Hadde katta eller hunden min lidd slik, hadde jeg sporenstreks latt dyret mitt slippe en slik lidelse:-)

  Rolf Erik Hanssen Djeeeeeeeeeeeeeezzzzeezzzzzzzzzzzzz… Hvem slapp inn den maniske psykoen Vivi her???? Skrukkerøya burde vært fratatt all tilgang til internett, pga sin notoriske trang til å slenge ut fyllerøl og pillerusaktige demente oppgulp gang på gang. Har så klart lagt med bildet i dag også av selveste Frøken Tuborg eller Nyborg!! Vanskelig å huske etternavn så tilgi meg:-)

  Vivi Vival Snydenslund
  Nå er jeg så lei. Jeg mener ærlig talt at dere vaksinemotstandere burde vært skutt, frattat barn!! Dere er barnemordere, uoppdragne, går i mot råd fra forskere og leger som kan alt om sykdom. Jeg er FAKTISK fullvaksinert med min tid fra Frelsesarmen. Alt jeg sliter med er nedadtrengende livmor og sidestillt livmorhalstapp. Kroniske blødninger fra mine kroniske Kjempehemorrhoider, ansiktslammelser og smerter i hele kroppen. Jeg har også stort behov for medesiner for smerter, bipolaritet, angst, søvnløshet osv. Dette sitter dere å spøker med! Skamme dere alle sammen fra vaksineaksjonen. dere er farlige.

  Etterhvert forstod jeg at dette ikke var nytt for andre som kommenterte. Han deltok lenge før min tid på nettet, i 2007. Som Dr. Yppert på et forum for foreldre og barn. I samme kjente kommenterings stil. På sider om vaksinering av barn. Der han skjelte ut nybakte mødre på samme kreative måte om de var for å vaksinere sine barn.

  Da jeg ble kjent med Skepsis forening, forstod jeg at han og var en kjent person i dette miljøet. Da føler man seg ikke lenger alene. Og kampanjen som Human Etisk Forrbund startet «Ingen Liker å bli lurt» har fått han og alle hans tilhengere frem i lyset, på en fantastisk måte. Det er nå mange som ser dem. Og det synes jeg er flott, At slike personer kommer frem i lyset.

  OG SPREKKER SOM DE TROLLA DE ER !!!

 • Even Gran

  Postene hans er jo helt vanvittige, og denne heiagjengen som samtidig er blant de som roper høyest om at VI mobber, avslører seg ettertrykkelig. Lurer hvordan de hadde reagert hvis noen av oss hadde skrevet noe slikt?

  Likevel sitter jeg bare og ler når jeg leser kommentarene hans. De tildels ganske godt formulerte. Er det noe som kalles «utskjelligsfaglig sterkt»? … :-)

 • I tilfelle noen skulle være i tvil: Jeg tar meg ikke det minste nær av Hanssens og andres utblåsninger om min person. Det er mildt sagt bare litt fascinerende og til dels underholdende, og ingen er vel et sekund i tvil om at vaksinemotstandernes største fiende er nettopp Mr Hanssen selv, slik han undergraver deres troverdighet. La ham holde på :-)

  Men: Det er viktig at det synliggjøres slik at folk ser hva slags personer dette er, og at man i lys av dette kanskje også bør ta deres propaganda med et lastebillass med salt. Det er derfor jeg nå etter lang tid og en del tvil velger å dra noen eksempler på hans framferd ut i offentlighetens lys. Kan hende det får folk til å tenke seg om to ganger når de ser hvilke talsmenn antivaksinefolket har, og hvilke rare argumenter de har mot vaksiner…

 • 0 Rhesus+

  Even Gran skrev:

  De tildels ganske godt formulerte.

  Er de nå det? Han ser ut til å være låst fast i de samme skjellsordene som han bruker om og om igjen over et onani-, nazi- og pedofilitema, og prøver å imponere groupiene sin med hvor mange skjellsord han klarer å legge etter hverandre. Kreativt er det ihvertfall ikke. Bare barnslig.

  Er det noe som kalles “utskjelligsfaglig sterkt”?

  I så fall er ikke Rolf Erik Hanssen det, etter min mening. De «beste» formene for utskjelling formuleres på en slik måte at mottakeren ikke helt skjønner hva han/hun blir utsatt for. Hanssen faller ikke inn under denne kategorien, men må etter min mening bare nøye seg med en plass i klassene «barnslig» og «patetisk».

 • Even Gran

  Selvsagt enig i at det er hårreisende ille. Og det er egentlig ikke noe morsomt heller, når man tenker på at han faktisk mener det han skriver og at folk virkelig tar seg nær av det. Likevel klarer jeg ikke å la være å flire. En del av formuleringene hans er så absurde og vanvittige at jeg ikke greier å la meg provosere av det.

  Jeg blir egentlig mer provosert av denne hyklerske heiagjengen hans, som framstår som høymoralens voktere og hyler opp for det minste sleivspark fra vår side, men jubler for absurditetene til Hanssen. For en gjeng!

  Bra du tok det opp Gunnar!

 • Ida

  Ser forresten at han har kommet med svar på «alle liker å bli lurt» nå: » Imponerende!!! Human Etisk Forbund og pedokompis blogg tjomlid i samstemt onanikor!! Og for ikke å glemme partiet Rødt sammen med Foreningen Skepsis:-)»

  Så alle som synes han tråkker i salaten er enten medlem i HEF, rødt eller skepsis. Jeg personlig er ikke medlem i noen av delene, men syns fortsatt han oppfører seg som en gal gal mann. Jeg hadde nok reagert på samme måten om noen fra «den andre» sida hadde oppført seg sånn og.

 • Christian

  Så fint, kanskje det betyr at han ikke har tenkt å spille offer-kortet.
  Denne Hanssen fremstår mest som plagsom, basert på skjermbildene gjengitt her, og med måten han uttrykker seg på er det vel svært få som tar han seriøst.

 • 0 Rhesus+

  Ida skrev:

  Så alle som synes han tråkker i salaten er enten medlem i HEF, rødt eller skepsis.

  Klart, det er jo en konspirasjon! Hvorfor er folk ellers uenige med Rolf Erik Hanssen, om de ikke står sammen i en konspirasjon, og blir beordret til det? Det er viktig å male seg et fiendebilde, vet du, selv om det er aldri så imaginært og et utslag av en altfor livlig konspiratorisk fantasi.

 • Vivi

  Nå er personene som blir omtalt i bloggen aktive på Facebook, og kommenterer innholdet her. De kommer nok ikke inn hit.

  Selv ikke Sylvia, som har kritisert Gunnar Tjomild, både på bloggen , og spred sitt budskap med negativ omtaler i mange grupper på Facebook tar avstand fra slike beskrivelser som «pedofil». Ett ord som stadig gjentar seg i Rolf Erik Hanssens kommentarer. om enkeltprsoner.

  At hun som var en av foreldrene, som fikk en lærer dømt til 6 års fengsel, og burde forstå , at det er en beskrivelse man ikke slenger rundt seg, på den man finner for godt.

  Som hun vet, kan man dømmes til flere års fengsel, om man blir dømt for slike overgrep. Derfor burde hun i det minste , kunne stå opp, og tatt avstand fra hans ordbruk. Ikke bare si at han er en voksen mann og selv kan stå for sine meninger. Det er ikke å ta avstand fra ordbruken hans.

 • Etter noen tirader fra Rolf Erik Hanssen som reaksjon på denne bloggposten, har de nå begynt å legge ut link til Kripos sin tips-side og oppfordrer folk til å «anmelde» bloggen… sukk.

  Det er fascinerende å se fraværet av selvrefleksjon og logikk hos disse folkene. Hanssen har skrevet dritt om meg i månedsvis, uten at jeg har reagert. Han opprettet til og med en falsk profil (Børre Bevre) for å spre dritt om meg, dritt som ene og alene muligens kvalifiserer til en anmeldelse fra min side. Når jeg til slutt skriver én bloggpost og drar tre ut av hundrevis av ekle kommentarer frem i lyset, så hevder han nå at «jeg startet det». Groupie-damene hans støtter ham ved å hevde at jeg skrev denne bloggpost for å dekke over andre «tvilsomme» bloggposter i bloggen… ehm, hvis hun tror jeg prøver å dekke over en bloggpost om pedofili som er lest av 50.000 allerede, så tror jeg det er litt sent…

  Selvsagt prøver de å vri bloggpostene til at jeg forsvarer både barneporno og pedofili, selv om jeg i alle bloggposter skriver gjentatte ganger at slike handlinger skal straffes, at det er galt osv osv, men jeg prøver å nyansere synet på en del av handlingene, noe jeg har mye støtte i hvis man ser på litteraturen og prominente psykologer/sexologer. En slik påstand som at «de fleste seksuelle overgrep mot barn utføres ikke av pedofile» anses av disse folkene som en legitimering av pedofili, selv om jeg viser til flere referanser som viser at over 90% av alle seksuelle overgrep mot barn utføres av noen som ikke passer inn under diagnosen/legningen pedofil. Man må lure på hvordan Hanssen og co resonnerer…

  Heldigvis vil selvsagt ikke Kripos bry seg, og om jeg skulle være å heldig at de gjør det vil jeg tippe vektskålen går i den andre retning, nemlig at Hanssen og co selv kan risikere å slite litt om jeg skulle anmelde dem for injurierende uttalelser. Det finnes en så pass stor mengde med injurierende/krenkende påstander fra hans tastatur nå (og han har vært anmeldt før for det samme) at terskelen neppe er så høy hos politiet for å gi ham en advarsel. Så la dem fortsette… slik oppførsel slår bare tilbake på dem selv.

 • Vivi

  Det styggeste jeg har sett av Rolf Erik Hanssen, er hans bildemanipulering av en overlege. En som daglig diagnostiserer kreft hos pasienter. Der årsaken er HPV hos noen . En diagnose som mange nå kan forebygge med en vaksine.

  Bildet er hentet fra personens eget profil bilde og iført naziuniform. Som ble lagt ut på Facebook 32 ganger. Bildene ble liggende på nettet i 18 mnd. Med dertil usmakelige kommentarer fra Rolf Erik Hanssen.

  Personlig følte denne overlegen et sterkt ubehag av disse bildene. Som han gjentatte ganger ba Hanssen om å fjerne. , Den ene begrunnelsen han ga Hr. Hanssen, var at hans egen bestefar, satt i konsentrasjonsleier under krigen, og følte bildene såret han personlig, av den grunn.

  Den andre grunnen, var at han som deltaker i inn og utland, på konferanser om og forskning på HPV
  var redd noen skulle google han. Og se bilder av han i naziuniform. Noe som ville skade han i hans arbeid.

  Dette tok ikke Rolf Erik Hanssen innover seg. Selv om vi rapporterte bildene mange ganger til Facebook, ble de ikke fjernet. Jeg tror det var for få av oss, til at Facebook tok notis av det.

  Ikke før vi ble mange nok i en annen gruppe, ble de fjernet.

  Disse bildene satt vaksinemotstandere og trykket « liker «. Om det var de fæle kommentarene, eller bildet, er ikke godt å si. Men det sier litt om bærmen han har i helene.

  Slik jeg nevnte over her om Sylvia, som ikke tar avstand, fra hans oppførsel. Og det ser ut til at de fleste av hans nye medløpere aplauderer han . Enkelte skaper en viss uro i flokken hans, med å tydelig si fra at de ikke tålerer slik språkbruk. Men de er i mindretall.

 • Sol

  @ Even Gran:

  Helt enig i det Even…Det blir så absurd at det er ikke til å ta på alvor..Men en ting reagerer jeg på og det er at denne ekstreme mannen skal bli en slags talsperson for det alternative..Det blir som om Osama Bin Laden skal representere alle muslimer på jord…

  Det er synd de mer moderate folkene nesten alltid holder kjeft…

 • Petter Abrahamsen

  @ Sol:
  Tiltredes. REH har tydeligvis noen skruer løs. Det merkelige er alle groupiene.

 • Gunnar Roland Tjomlid skrev:

  Man må lure på hvordan Hanssen og co resonnerer…

  De resonnerer ikke i det hele tatt. De bare føler veldig mye. Og når noen pirker borti verdensbildet som de har investert alle disse sterke følelsene i reagerer de med å slå vilt rundt seg. Trist å se voksne mennesker på et så lavt nivå.

 • Irene

  @ Vivi:
  Uff dette var trist!! Ingen liker aa bli snakket om slik…

 • Egil Madsen

  Ja ja,det var en artig skrue, men sånn kan det gå når man ikke tar rabiesvaksinen sin.Foreslår karantene til egnet medisin er funnet,men mye tyder på at lidelsen er uhelbredelig.

 • IvarE

  @ 0 Rhesus+:
  Kan være enig i den. :-)
  Mener det var Churchill som uttalte om en politisk motdebattant at: «Han har så stor respekt for sannheten at han ikke tør nærme seg den.»

  DET er utskjellingsfaglig dyktighet.
  :D

 • Christian

  Men er denne fyren talsmann for så mange egentlig?
  Jeg har vansker med å tro at han er representativ for den jevne vaksinemotstander. (Hvem nå enn den jevne vaksinemotstander er)

 • En ny perle fra Hanssen som har våknet etter feriedvalen:

  http://civix.tumblr.com/post/8555045180/tidligere-homeopat-navaerende-fulltids

 • Vivi

  Rolf Erik Hanssen var/er talsmann for Vaksineaksjon.no. Han er akseptert og ansett, i de miljøer der antivaksere og homeopater oppholder seg på nettet.
  Det være seg på Facebook, aktive i avisdebatter, eller forum for foreldre og barn.

  Men han er ikke representativ på den måten han definerer andre som nazister og jødeforfølgere.
  Slik han nå også omtaler Åse Kleveland, gjennom kampanjen Ingen liker å bli lurt:

  » Human Etisk Forbund er og blir den største «nynazistiske» organisasjonen vi har her til lands!!! Blir forøvrig kvalm av selveste Åse Kleveland som plutselig skal stå frem i media med å vise menneskelighet mot ulike kulturer når Human Etisk Forbund behandler alternativt tenkende mennesker som Hilter og nazistene behandlet jødene på 30-40-tallet!! »

  Slike uttalelser , er han alene om.

 • Are you kidding me? Dæven, hvordan kan et voksent menneske klare å lire av seg noe sånt? Men det må være godt å vite at du er både mentor og Guru (med stor G…) for hele HEF. Regner med du tjener godt på den jobben ;)

 • Archimedes

  Blir vel ikke skummelt før svindleren anbefaler en underdose…? ;)

 • Pingback: Rolf Erik Hanssen – oppmerksomhetssyk homeopat | unfiltered perception()

 • Pingback: Bekjennelser fra en skeptiker | Hjernedvask()

 • Pingback: Mobbing fra Skepsis og HEF? | unfiltered perception()

 • Pingback: unfiltered perception i 2011 | unfiltered perception()

 • Pingback: Antivax | The Vaccinator()

 • Pingback: En lurenDreyer møter seg selv i døren | unfiltered perception()

 • Pingback: Konspirasjonsklovner mot vaksiner « TJ – Land()

 • Pingback: Rolf Erik Hanssen – Norges verste nettmobber | unfiltered perception()

 • Pingback: Norske vaksinemotstandere, en presentasjon | SaTaИ()