Kampen mot mobbing er viktig. Det finnes de som gjør en god jobb, og så finnes det de som ikke lykkes like godt. I sistnevnte gruppe finner vi alternativfolkets mobbe-lama som nylig har lagt ut følgende tre innlegg på Facebook-siden sin.

Husk: Dette er en kampanje mot mobbing i tilfelle du skulle være i tvil.

Skjermbilde 2011 12 10 kl 17 33 33

 • Egen97

  Dette er jo helt i tråd med alternative løsninger, ihvertfall homøopati, for å helbrede en sykdom, tar vi noe som gir deg sykdommen, og «fortynner» det, så for å løse mobbing, mobber vi:)

 • Rune B.

  Bare at det her ikke er snakk om fortynnet mobbing, men mobbing skrudd opp til 11. Men i altieland kan alt gå an, så hvorfor ikke?

 • Gråtass

  Trodde disse altiene skulle være så fulle av »Lys & Kjærlighet» jeg? Eller gjelder det bare de som svelger alle påståndene dems uten og tenke?

 • Rune B.

  Tatt i betraktning at skeptikere er i lomma på de onde menneskene i Big Pharma og/eller samarbeider med NWO om å utrydde menneskeheten, er det ikke rart at de ikke har noe Lys & Kjærlighet til overs for oss.

 • Gråtass

  Aha!! Det hadde jeg glemt…
  Vet du forresten noe mer om årets julebonus fra Big Pharma? Skulle vært på konto for lenge siden ifølge hovedkontoret…

 • Ed

  Når jeg leser slike innlegg, som av den lamaen der, begynner jeg å lure på om det i det hele tatt er noe vits å bruke tid på disse. Det blir nesten litt for snevert og jeg kan knapt forestille meg at denne lamaen, eller dens alterego, representerer noen som helst utover den som har opprettet profilen. Vi har da mindre marginale enkeltpersoner og grupper å rette et kritisk søkelys mot?

 • Problemet er at noen svært innflytelsesrike personer innenfor alternativbransjen går i korstog med denne fyren mot rasjonell tenking og vitenskap. Hver gang man forsøker å diskutere saklig kommer denne fyren (i en eller annen form) og torpederer enhver debatt med sjikane, og dessverre finnes det en del som faktisk tror på de han sier. Derfor kan det være nyttig å belyse hans vrangforestillinger, selvmotsigelser og groteske oppførsel i ny og ne.

  Man skal ikke bruke for mye tid på det, men uten at noen retter en lyskaster på mannen vil han kunne få herje litt for fritt, og det kan ødelegge ganske mye. Han og hans medsammensvorne er svært aktive i diskusjonsforum, leserinnlegg i aviser, de får taletid på TV og radio osv. De trenger å avkles slik at om journalister skal drive noen form for bakgrunnssjekk neste gang de vurderer å gi dem 15 minutes of fame, så får de kanskje et noe mer nyansert bilde av personene…

 • Ed

  Sant nok, men da bør det være et poeng å vite hvem det faktisk er vi har å gjøre med. Det blir neppe en lama som representerer alternativbransjen på TV og radio, men et navngitt menneske. Når det bare blir en lama som står i søkelyset får jeg flashbacks til et ordtak som har sitt opphav i 1990-tallet: «Fighting on the internet is like…» (google resten selv).

  Ta det ellers ikke som kritikk angående din engasjerte virksomhet, jeg synes du gjør en kjempeinnsats som verdsettes høyt av meg og mange andre.

 • ReyPoetry

  hahah. Å, mobbe-Lama. Hvorfor kan du ikke bare la empiriens byrder tynge deg ned til vårt nivå? Så kunne vi sammen nytt en verden med minst mulig tvil – og hvor lamaer og deres fiender kan ri på hverandre

 • Pingback: Mobbe-lamaen og Godwins lov | unfiltered perception()