Boken «Placebodefekten» er nå i salg!

Last updated on 11. oktober 2013

Placebodefekten bokstabelEndelig er min første bok, «Placebodefekten – Hvorfor alternativ behandling virker som det virker», i ordinært salg. Hvis du vil bestille den rett fra forlaget, eller ønsker å lese mer om boken, kan du klikke deg inn på presentasjonssiden for boken hos Humanist Forlag.

Papirutgaven av boken koster kr 369,- (sendes portofritt), men du kan også kjøpe og laste ned ulike elektroniske formater. Du finner den både som ePub-fil og mobi-fil (Kindle) som kan kjøpes og lastes ned rett fra forlaget. I tillegg kan den også kjøpes rett i iTunes Store. Pris for de elektroniske formatene er kr 199,-.

Signert bok

Vil du ha en signert utgave av papirboken, så kan det anskaffes på flere måter. Den beste måten er å møte opp på Litteraturhuset i Oslo den 9. oktober på lanseringsfest for boken. Da blir det mulig å kjøpe og/eller få signert boken etterpå.

Hvis du ikke har anledning til å komme på lanseringsfesten, så kan du også bestille signert utgave rett fra forlaget. Skriv i så fall dette i meldingsfeltet til bestillingen.

Siste mulighet for signert bok er ved å møte meg i en eller annen sammenheng. Hvis du bort i Oslo er det normalt mulig å sende meg en melding via en eller annen kanal, og så kan jeg sikkert får til å signere boken din. Ellers kan du ta en kikk på oversikten over fremtidige foredrag, og møte opp på eller utenfor en av disse for å få boken signert.

Foredrag

I forbindelse med boken holder jeg også foredrag hvor jeg gjennomgår hovedpunktene i boken. En underholdende innføring i kritisk tenkning og hvorfor behandling som ikke virker oppleves å virke likevel. Dette kan tilpasses alt fra ungdomsskoleelever til fagpersoner, fra en halvtime til en time, og gjerne med spørsmålsrunde eller debatt i etterkant.

Jeg har tidligere holdt foredrag for humanistiske konfirmanter, Legeforeningen, Folkehelseinstituttet, medisinstudenter ved ulike norske universiteter, medisinske forskere og ulike faggrupper innen medisin og helse.

Se denne siden for oppdatert liste over foredrag, og kontakt meg gjerne hvis du vil booke meg inn til et foredrag hvor som helst på kloden.

Noter

Til slutt en viktig ting om notene, altså kildehenvisningene som man finner i slutten av boken. Dessverre fikk vi aldri tid til å gjøre disse notene om til skikkelige vitenskapelige referanser, så vi har bare oppgitt URLene. I e-bøkene er disse klikkbare, så det fungerer fint, men i papirutgaven kan det være litt kronglete å skulle skrive disse inn i nettleseren manuelt.

Jeg har derfor samlet alle notene i klikkbare lenker på en egen side som du finner her. Du finner den også i menyen oppe til høyre i bloggen her («Bok: Placebodefekten»), for rask og enkel tilgang.

Hvis du vil sjekke kilder mens du leser boken, kan du altså ha oppe denne siden på din datamaskin, nettbrett eller mobil, og enkelt klikke deg inn for å lese mer om artikler og studier jeg har henvist til.

Jeg ser også at noen av nettsidene flyttes eller «dør» fortløpende, så i papirutgaven kan noen av URLene allerede være utdatert. En del av disse har jeg allerede oppdatert på nettsiden, og oppdager du noen URLer som er døde, kan du melde fra til meg, så skal jeg oppdatere på nettsiden.

Løp og kjøp!

Da håper jeg at du får lyst til å kjøpe boken min!

Den skal også være å finne hos bokhandlere rundt om i landet, men jeg kan ikke garantere at alle butikken vil ha den tilgjengelig. I så fall er det svært nyttig om du går i skranken og spør etter boken, fordi da kan de bestille den inn til deg, og all etterspørsel er bra!

Boken er den perfekte gave til folk som enten interesserer seg for kritisk tenkning, placeboeffekten, alternativ behandling, medisin eller skeptisisme generelt. Men ikke minst er den en perfekt gave til alle dine litt alternaive fettere, tanter, kollegaer og venner, som du skulle ønske fikk seg en liten oppvekker og innføring i kritisk tenkning på en underholdende måte.

Er du journalist eller kunne tenke deg å skrive en bokanmeldelse, kan du også ta kontakt for å få tilsendt et anmeldereksemplar.

Jeg setter også veldig pris på å få tilbakemeldinger på boken, så hvis/når du har lest den ferdig kan du gjerne fortelle meg hva du syntes, enten på mail eller via andre kanaler.

God bok!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!