Podcaster

Hvordan følge podcastene mine

Som podcast-app anbefaler jeg Pocket Casts, som du finner til både Android og iOS. Vil du ha reklamefrie episoder, anbefaler jeg Untold-appen.

Mine podcaster

For å høre Tomprat, Virkelig Grusomt og Dialogisk kan du laste ned Untold-appen hvor du kan abonnere på mange ulike podcaster, inkl alle mine podcaster, i reklamefri versjon.

Du finner også alle podcastene på Spotify eller i din foretrukne podcast-app, men da med reklame.

Tomprat får du også tidligere enn alle andre, og reklamefri, inne på min Patreon!


Tomprat

Tomprat produseres av Moderne Media og kommer normalt ut med en episode hver tirsdag og fredag.

I podcasten prater jeg om alt fra hverdagslige hendelser, til gjennomgang av forskning og vitenskap. Du kan sende inn tips, tilbakemeldinger og spørsmål til tomprat@tjomlid.com.


Dialogisk

Dialogisk med komiker Dag Sørås og Gunnar Tjomlid produseres av Moderne Media og slipper ny episode når Dag og Gunnar føler for det. Kontakt Moderne Media for booking av live-show.

Les mer her.

Følg gjerne Dialogisk på Twitter og Instagram også!

Cover art av Kent Hamm.


Virkelig Grusomt

Virkelig Grusomt med Tone Sabro og Gunnar Tjomlid produseres av Moderne Media og var en ukentlig podcast til den ble avsluttet i slutten av 2023.

Her forteller vi virkelige historier om grusomme hendelser.


Saksynt – The podcast

Denne podcasten produseres ikke lengre, men du finner en del av de tidligere episodene inne på min Patreon.


Saltklypa

Jeg var også med på å starte opp den skeptiske podcasten Saltklypa tilbake i 2010. Der deltok jeg i de første 60+ episodene eller noe sånt, før jeg kastet inn håndkleet. Men resten av gjengen, pluss en erstatter for meg, holdt koken frem til 2019, så vidt jeg vet.

Kos deg!